C/ Major, 57 Torroella de Montgrí

Sorteig #HiSpring2019: Guanya un val de 50€ amb Ingrid Moda

Home / Blog / Sorteig #HiSpring2019: Guanya un val de 50€ amb Ingrid Moda

Posem la mirada a l’horitzó primaveral amb l’estilisme i la comoditat de cada peça de roba que oferim a Ingrid Moda. Continuem treballant amb la mateixa il·lusió i entusiasme que el primer dia.

Ens esforcem sempre en trobar les tendències més contemporànies per a dones genuïnes.

El nostre objectiu és proposar-te idees per ajudar-te a vestir com a tu t’agrada. El món evoluciona i volem que la teva forma de vestir et faci sentir bé, sense renunciar a la moda. Amb un estil còmode, actual i en tendència en cada peça de roba que escollim a la nostra botiga.

El més important per nosaltres és la teva confiança. Per això, hem pensat en tu aquesta primavera i volem premiar la teva confiança amb un sorteig setmanal, d’un val de 50 euros, fins al 19 de Juny.

 

Participa-hi aqui!

 

En què consisteix el nostre sorteig #hispring2019 ?

Participar és molt fàcil! Cada dijous trobaràs al nostre facebook una publicació amb una peça de roba i hauràs d’endevinar a quina marca pertany. Tindràs 3 opcions i només una serà la correcta. Senzill, veritat? Si has encertat la resposta, entraràs en el sorteig del val regal setmanal.

Un altre requisit per poder participar es citar a un amic i ser seguidor de la nostra pàgina de facebook.

Recorda que pots participar totes les setmanes fins i tot, si has guanyat algun dels concursos.
Tots els dimecres es farà públic el nom del guanyador o guanyadora, a través de les nostres xarxes socials. Estigueu atents!

El val regal es podrà validar fins al 30 de juny del 2019 a la botiga de roba d’Ingrid Moda del carrer Major 57, de Torroella de Montgrí, a Girona. L’oferta no és acumulable amb altres ofertes o descomptes.

Molta sort a tots!

Bases del concurs