C/ Major, 57 Torroella de Montgrí

Sessió d’estil i imatge a Ingrid moda

Home / Blog / Sessió d’estil i imatge a Ingrid moda

Dissabte passat l’Adela Llorens, estilista i assessora d’imatge, va compartir les seves idees i consells a la botiga amb algunes de les nostres clientes, assessorant-les personalment sobre quin tipus de roba, colors i complements els afavorien més.

Va ser un plaer tenir a l’Adela a Ingrid moda i veure-la treballar, buscant aquelles peces que creia que més encaixaven amb la persona que tenia al davant i compartint els seus coneixements i experiències. Ens fa molta il·lusió veure com totes les persones que van gaudir de la seva sessió personalitzada d’imatge i estil a la botiga van quedar encantades amb la nostra assessora. Gràcies Adela i gràcies a totes pels comentaris i agraïments que ens heu fet arribar!


I si vols ser tu la propera a disfrutar d’una sessió d’imatge i estil a Ingrid moda o et sembla una molt bona idea per regalar aquestes festes, t’expliquem com fer-ho en la propera entrada del blog!

2 Comments

 • Va ser també un plaer per mi treballar amb vosaltres i veure que marxaveu contentes. No tingueu cap dubte de que cada una te el seu estil i que només cal una mica de paciència per trobar aquelles combinacions que mes ens escauen. Confio en que n'hi treieu el màxim de partit. Ahh!!! I sobretot no us oblideu de posar-vos les sabates quan us proveu la roba. Sempre us veureu molt millor.
  Que tingueu unes molt bones festes, molt ben vestides!!!
  Una abraçada
  Adela

  ADELA LLORENS -
  • Gràcies pels consells d'última hora Adela…! Esperem tornar a veure't molt aviat.
   Molt bones festes!

   Ingrid Moda -

ESCRIU UN COMENTARI