C/ Major, 57 Torroella de Montgrí

Ruta de tendències 2018

Home / Ruta de tendències 2018

Les cinc habitacions que representen les tendències escollides estan decorades i supervisades segons el criteri professional de la Sarah Alenyà l’Adela Llorens amb els productes dels comerços col·laboradors. Fixeu-vos en tots els detalls: vestuari, perfum, música, roba interior, ulleres, llibres, joies, bosses de mà i maletes, maquillatge, decoració floral, llum, roba de la llar i imatge externa del nom de la tendència representada. Vam comptar amb la col·laboració dels comerços i entitats de Torroella com l’Ajuntament de Torroella, l’Hotel Vila Bella, Aromes MontgríCorseteria GeliFederòptics ElisabetLlibreria El CucutMar de JoiesLluís Pérez CansellMarroquineria VidalOlga estèticaFloristeria VivaldiSuministres JoviTeixits Emília i Les Parisinnes.

L’estilista i dissenyadora Adela Llorens us presenta les tendències tardor-hivern 2018.

Vestim peces de roba i gaudim de complements inspirats en tendències que desconeixem, però cada persona crea el seu propi estil que encaixa i s’inspira en una o més tendències. Al món de la moda tothom hi té el seu espai i trobar-lo ens fa sentir més còmodes amb nosaltres mateixos.

New Mestissatge

Colors, textures i aromes et transporten a totes les cultures. El mon és el teu vestidor.

Habitació

Desfilada

Pura Harmonia

Senzillesa i minimalisme son la teva filosofia de vida.

Habitació

Desfilada

Logomania

La força de la imatge és el teu missatge. Roba esportiva, colors plans: vermells, blancs, negre i grocs, inspirats en la competició, surten de la pista i omplen els carrers.

Habitació

Desfilada

Oliver Tweed

Londres t’acull amb peces d’esperit masculí: espigues i llanes es barregen. Sents aromes de tabac, de fusta i d’herba molla de rosada.

Habitació

Desfilada

Princeses Street

Vesteix-te de princesa i surt al carrer. Revela’t, brilla com i quan vulguis. El romanticisme es fusiona amb l’esperit urbà.

Habitació

Desfilada