C/ Major, 57 Torroella de Montgrí

Nova temporada Primavera/Estiu 2019

Home / Blog / Nova temporada Primavera/Estiu 2019

Estàs preparada per conèixer la nova temporada de primavera/Estiu? A la nostra botiga ja es respira olor a primavera. Vine a descobrir les tendències que es portaran aquesta temporada. Avui et fem un petit avanç:

 

Explosió d’estampatsmoda dona 2019

Els estampats han vingut per quedar-se.  Els trobarem aquesta temporada de tots els colors, amb ratlles, motius florals, retros, inspirats en els anys 70 i en l’art decó.

 

Teixits lleugersRoba dona girona

El cotó, el lli, les sedes i les viscoses ompliran el nostre armari. Els teixits lleugers ens fan sentir bé i en refresquen, durant els mesos més calorosos de l’any. La comoditat també és tendència.

 

El clàssic black and whitemoda promavera 2019

La combinació de blanc i negre, tot un clàssic, també ens marcarà la temporada primavera/estiu 2019. La trobarem jugant amb diferents tipus de teixits com la lycra, la blonda, transparències… Així com reinterpretant l’estil esportiu més prêt à porter.

 

La gavardina s’ha convertit en un bàsic d’armarimoda primavera 2019

Ja va aparèixer a la tardor i ara torna per primavera. una peça d’entretemps que tant ens serveix pel dia que vulguem utilitzar-la per anar elegants com acompanyant  un look més esportiu.

 

Ronyoneres i vestits camisers

Les ronyoneres estan de moda i tornaran a ser un complement indispensable aquesta temporada. Allibera les teves mans i espatlles. Uneix-te a la comoditat de portar les teves pertinences a la cintura.

Per altra banda els vestits llargs i camisers també son tendència aquesta temporada. Els trobareu en diferents colors i estampats.