C/ Major, 57 Torroella de Montgrí

Participa al nostre sorteig! #HiSpring!

Home / Blog / Participa al nostre sorteig! #HiSpring!

A Ingrid moda ja ens vestim de primavera i volem que tu també ho facis. Per això t’ho possem fàcil. Ens esforcem molt per escollir detingudament cada peça que conforma la nostra botiga. Treballem amb les col·leccions de les millors marques i triem les peces cuidant l’estilisme i la comoditat.

Tenim un estil còmode, actual i en tendència, perque la teva roba et faci sentir bé, sense renunciar a la moda.

Per això, hem pensat en tu aquesta primavera i volem premiar la teva confiança amb un sorteig setmanal, d’un val de 50 euros, fins el 24 de Juny.

 

Participa-hi aqui!

 

En què consisteix el nostre sorteig?

Participar és molt fàcil! Cada dilluns trobaràs al nostre facebook una publicació amb una peça de roba i hauràs d’endevinar a quina marca pertany. Tindràs 4 opcions i només una serà la correcta. Senzill, veritat? Si has encertat la resposta, entraràs en el sorteig del val regal setmanal.

Un altre requisit per poder participar es citar a un amic i ser seguidor de la nostra pàgina de facebook.

Recorda que pots participar totes les setmanes fins i tot, si has guanyat algun dels concursos.
Tots els divendres es farà públic el nom del guanyador o guanyadora, a través de les nostres xarxes socials. Estigueu atents!

El val regal es podrà validar fins al 30 de juny del 2018 a la botiga de roba d’Ingrid Moda del carrer Major 57, de Torroellade Montgrí, a Girona. L’oferta no és acumulable amb altres ofertes o descomptes.

Molta sort a tots!

Bases del concurs

1 Comment

  • Quiero participar!!! Me encanta la tienda con su ropa y complementos

    Elena -

ESCRIU UN COMENTARI