C/ Major, 57 Torroella de Montgrí

Tendències hivern en moda de dona

Home / Blog / Tendències hivern en moda de dona

Descobreix les tendències de moda actuals. T’expliquem tots els detalls. Si encara no has pogut gaudir-les aprofita les rebaixes per poder fer-te amb la teva peça de roba preferida.

Quina moda de dona té Ingrid Moda per tu aquest hivern?

Els colors terra són uns més predominants aquesta temporada. Gaudeix combinant-los amb cru, camel, beix i negres. Els colors naturals són els protagonistes. Si vols afegir un punt de llum al teu look juga amb algun to verd, groc o vermell.

A més, els estampats estan a l’ordre del dia. Si hi ha un que destaca per sobre de tot és l’estampat de quadres, ja sigui Gal·les o pota de gall, sense oblidar-nos del “Animal Print“ en diferents colors.

Desfilada Oliver Tweed – Ruta de Tendències 2018

Però si haguéssim de destacar una peça clau entre totes les tendències que trobem aquesta tardor en moda de dona, serien els abrics de quadres. Segur que ja has vist més d’un pels carrers de la teva ciutat. Abrics en clau “oversize” de tall recte, sense forma, que recorden  èpoques passades.

També veurem vestits còmodes i actuals amb estampats geomètrics, però no gaire marcats. A més, també trobaràs camises blanques de tipus masculí i amples, que et doten d’estil i comoditat, són molt combinables.

Desfilada Oliver Tweed – Ruta de Tendències 2018

Les sabates esportives continuen sent l’estrella del calçat, encara que també trobem botes altes i botins, plataformes i sabates amb aplicacions i elements brillants com els lluentons, que han entrat amb força aquesta tardor.

Des d’Ingrid moda, la teva botiga de roba de dóna a Torroella, t’aconsellem que aquesta tardor t’atreveixis a provar coses noves, la moda està per descobrir-la.