C/ Major, 57 Torroella de Montgrí

Els Culottes, els pantalos de moda de dóna del moment

Home / Blog / Els Culottes, els pantalos de moda de dóna del moment

Història del pantaló culotte

Va ser una peça exclusivament masculina molt utilitzada abans de la revolució francesa per l’alta societat, avui dia és una de les tendències de moda pel públic femení. Parlem dels pantalons “culotte”.

Culotte història

 

Aquests pantalons es caracteritzen per ser de cama ampla i amb longitud mitjana, és a dir, per sota del genoll, encara  que en l’actualitat ho podem trobar amb  diferents mides. Va ser tot un boom als anys 30, quan la dissenyadora Elsa Schiaparelli  va reinventar la peça, enfocada al públic femení esportiu, sobretot, per tennistes.

Al ser una peça còmoda i fresca ràpidament es va posar molt de moda. Però com les modes son tan canviants, no tornaríem a veure aquests pantalons fins als anys 70, donant-li el seu més pur estil vintage, més acampanat i amb teixit texà. 40 anys després tornen més forts que mai.

 

 

I tu, t’atreveixes a portar-los? A la nostra botiga de roba, pots trobar-los de diferentes mides i colors. Acosta’t a Torroella i t’assessorarem com combinar aquesta peça, en ocasions, complicada de portar.

El cullote escurça la cama, per tant, es un peça que no acostuma a estilitzar la figura. Tot i així,  aquest tema se sol solucionar amb l’ús d’una sabata alta. Però si no ets de posar-te talons, pots utilitzar una samarreta del mateix color o molt semblat al dels pantalons. L’estil monocrom allarga la figura.

 

Per a un estil més sport, l’ús de sneakers blanques o ballarines aconsegueixen aquest estil més desenfadat i casual que moltes vegades es busca.

També cal tenir en compte que aquesta peça visualment eixampla els malucs, però si s’ajusta amb la cintura i ho complementem amb un cinturó d’un altre color és molt més afavoridor.

Vine a comprovar com et queda aquesta peça  en tendència a la nostra botiga de roba, especialitzada en moda de dóna. T’esperem a la província de Girona.

ESCRIU UN COMENTARI